13+1 tipp – a beltéri ajtó vásárlás első fázisában közérthető nyelven

Biztos, hogy fa nyílászárót szeretne?

Csak azért szegezzük le mindjárt az elején a kérdést, mert az esetek 95%-ban más termék mellett döntenek ügyfeleink. Mivel a fa még holtában is él, mozog, vetemedik, egyenletlenül reagál a felületkezelésre, stb, műszakilag nem mindig viselkedik megbízhatóan. Ennek ellenére fa hatású ajtót választanak. Na, de milyet? Járjunk utána!

Felületi osztályozás

Minden ajtónk minőségi ajtó!

Ezt nem csak afféle marketing szöveg miatt írjuk. A legsilányabb minőséget mi nem forgalmazzuk, mert a döntés és a kategória kiválasztásának legfőbb szempontja az, hogy hova kívánjuk beépíteni az ajtót! Mindent összevetve egy alsóbb árkategóriás ajtó is lehet melléképületek, nyaralók, ritkán használt helységek nagyszerű térelválasztója!

CPL, MDF és a többi idegennek tűnő rövidítés

A legtöbb szakmai és kereskedői oldal nem azért dobálózik ezekkel a rövidítésekkel, hogy olvasóját bűvölje el, hanem bizony ezek termékkategóriákat jelölnek. Minden termékcsoportunk általános leírásában szerepelnek ezek, de anélkül, hogy befolyásolnánk döntését, eláruljuk, hogy a magyar piac leggyakoribb ajtaja a CPL fóliás ajtók.

Igazi kuriózumokat kínálunk!

Ezt nem mellébeszélés miatt mondjuk. Nem minden gyártónk áll kizárólag velünk kapcsolatban, de igyekszünk igazi termékeket ajánlani, melyek hivatalos magyarországi viszonteladói mi vagyunk: Festett dekor ajtók, Akciós Extra CPL ajtók, Laminált ajtók, Rhino CPL ajtók, Furnér ajtók, és üvegajtók.

Átfogó tok – A legtöbb szakember csak ezt ajánlja!

10-ből 9 ember nem hiába ajánlja az átfogó tokot, hisz műszaki biztonságot ad, a kisebb falhibákat kitakarja, kellemes megjelenést kölcsönöz, gyorsan telepíthető, nem utolsó sorbn pedig tartós. UTH és utólagosan állítható toknak egyaránt nevezik.

Ajtók nyitásiránya

Balos, vagy jobbos nyitásirányt szeretnénk? Ez nem politika!

Némi ügyeskedéssel könnyen kitalálható az, hogy milyen a nyílászárónk nyitásiránya.

Az ajtóval álljunk szembe, arra az oldalra, amerre nyílni fog az ajtó Amelyik oldalon vannak a pántok, az lesz a nyitásirány!

CPL beltéri ajtó (44)

Dekor (43)

Festett MDF ajtók, beltéri ajtók Budapest (132)

Standard (5)