Blog

Ablakcsere Budapest.

ABLAKCSERE

 

Ne hagyja ki ezt a nagyszerű lehetőséget!

 

Lépjen kapcsolatba velünk, és mi segítünk a megfelelő ablakprofil és üveg kiválasztásában!

 

Kérjen cégre szabott kedvezményes ajánlatot, díjmentes felméréssel, szaktanácsadással!
Ablakcsere A-Z-ig! Szakképzett kollégáink még akár a  kávajavítást is elvégzik Önnek. Nem szükséges köművest keresni ablak cseréjéhez.

 

Ablakcseréhez most válasszon minőségi nyílászárót, kedvező áron, akár 45% kedvezménnyel, az akció visszavonásáig. Minden műanyag ablakra 7 év garanciát biztosítunk!

 

Egy ablak és ajtó cserénél az előzetes, precíz felmérés és a szakmai tapasztalat a legfontosabb. A pontatlan mérések a későbbiekben plusz költségeket jelenthetnek. Ablak cseréjét kérheti tőlünk meglévő tokba való beépítéssel. Ebben az esetben az ablakcsere bontással nem jár, így a bontással járó kellemetlenségektől is megkíméli önmagát. Abban az esetben javasolt a tokba építés, ha a régi ablak felett beépített tokos redőny van és azt nem szeretné kicserélni. Hátránya ennek a fajta ablakcserének, hogy tökéletes hőszigetelést nem biztosít.

 

A másik opció a bontásos beépítés, ebben az esetben a régi tokot kibontjuk a falból és helyette beépítjük az új ablakát. Az ablakbeépítés után kőműves munkával az eredeti állapotot visszaállítjuk, így tudjuk kihasználni 100%-ban a megvásárolt hőszigetelő ablakot. A szakértelem és a tapasztalat fontos az ablakcserénél. A toktoldók az ablak oldalába és tetejére sokszor hasznosak lehetnek. Ha redőnyt rendel, az ablak tetejét ellátjuk toktoldóval mégpedig azért, hogy a redőny tokja az ablaküvegbe ne lógjon bele.

 

A külső hőszigetelések kávához történő befordulása jó hőszigetelést eredményez, hőhidat nem hagyva. Ilyenkor az ablak két oldalára, a szigetelés fogadását szolgáló toktoldót teszünk, így ablakcsere után a szigetelés nem lóg bele az ablaküvegbe.

Válasszon kedvére termékeink közül:

 

Műanyag ablak

 

Fa ablak

 

Cégünk egyedi műanyag ablakok gyártásán túl, igény esetén teljeskörű szolgáltatást nyújt,  melyek a következők:

 

    ingyenes felmérés

    szaktanácsadás

    cégre vagy egyénre szabott árajánlat készítés

    műanyag ajtók, ablakok kiszállítása

    műanyag ajtók és ablakok bontása, beépítése (ablakcsere)

    törmelék elszállítás

    beépítés utáni kőműves munkák

 

Nem könnyű az ablakcsere választás?

 

Ablakcserét végző cégek sokasága közül valóban nehéz megtalálni a megfelelőt, úgy, hogy jó minőségi terméket értékesítsen, és megfelelő kivitelezési munkáat azaz ablakcserét végezzen el jó minőségben. Emellett előny ha közelben van és garanciát is vállal.

 

Az épület fajtája nagyban meghatározza, hogy milyen profilú műanyag ablakkal lehet az ablakcserét kivitelezni. Hosszú évek tapasztalatai alapján sikerült azon gyártókkal, beépítőkkel, szállítókkal összekovácsolódni, akikkel jó minőségben, határidőn belül el lehet végezni ablakcserét.

 

Ha ablakcserében gondolkodik, akkor már jó irány, hogy lakótered nyílászárói igazán megfelelnek az igényeidnek.

 

Az ablaknak fontos szerepe van a hőszigetelésben, illetve abban, hogy a lehető legegyszerűbben biztosítsa a szellőztetést.

 

Ahhoz, hogy tökéletesen igényre szabható legyen az új nyílászáró ablakcsere esetén, pár dologra érdemes odafigyelni:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük