Blog

Ez az egyik legkeresettebb beltéri ajtó.

Rengeteg vásárlónak van jó oka ezt az ajtót megvenni!

 

Magyarországon egyre nagyobb népszerűségnek örvend a CPL felületű beltéri ajtó típus. Főként azért lett ilyen népszerű a vásárlók körében, mert sokféle szín és típus közül válogathatunk. És ha ez a két érv kevésnek bizonyulna, akkor beavatjuk egy nagy titokba, mert van még egy érv, az pedig nem más, mint az egyedi méretezés. Szinte semelyik panelben nincsenek magyar szabványnak megfelelő nyílások. Ez az oka annak, hogy ezekben a lakásokban igencsak rá kellett fizetni a beltéri ajtó rendelésre. Na, ez akkor fejeződött be, mikor megjelent a színen a CPL beltéri ajtó.

 

A CPL beltéri ajtókat el lehet készíttetni egyedi méretekben, ami pedig az értéküket illeti, ezek a típusok a legkifizetődőbbek. Javarészt a CPL beltéri ajtók a középkategóriás mezőnyt foglalják el, igazinak tűnő faerezetet vagy akármilyen más fantázia mintát is kérhetünk a CPL ajtók felületére, és szerencsére ez a felület teljes mértékben ellenáll a karcolásoknak. Ezeket a beltéri ajtókat nagy általánosságban 3- 4 hét alatt tudják elkészíteni, de ez attól is függ, hogy milyen a nyílás mérete, ami a vásárló otthonában van. Ha Ön, mint vevő a döntést teljesen magáénak tudhatja, a CPL beltéri ajtók minősége és szintje biztos, hogy minimális elvárás, úgyhogy ha árfekvésben is az alacsonyabbat választaná, akkor is kiváló döntés a CPL beltéri ajtót választani. Elérhetőek vagyunk Budapest városában, de akár az egész ország területén is.

Igazán modernek a BB 3D beltéri ajtók az anyagukat tekintve, minőségüket tekintve felső kategóriába tartoznak, ezek a beltéri ajtók ugyanis a vákuumfóliás változatok. Rengeteg vásárló azt nézi legelőször, mielőtt ajtót vásárol, hogy alacsonyabb árfekvésű legyen a beltéri ajtó, és ezt az akadályt megugorja a BB 3D azzal a másik plusz jó ponttal, hogy tartósan jó minőségű marad hosszú időn keresztül. Marásmintájukat tekintve igazán széles választék tárul a kedves vásárló elé, legyen az a tok színe, felület színe vagy az üveghely. Ön már kitalálta, melyik álmai mintája, vagy még nem tudta sehogyan sem eltervezni a leendő lakásdíszét? Nekünk van beltéri ajtó tervező programunk, amit bárki használhat, ennek segítségével megtervezi és a képen már láthatja is a művét. A következő lépés a gyártósorra kerülés lesz, ha Ön is úgy szeretné, mivel nálunk nem kell megfizetnie azt, hogy megálmodott egy egyedi mintát. Legyen az Budapest területe, ahol lakik, vagy akár az ország bármely más pontja is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük