Blog

CPL beltéri ajtó,műanyag beltéri ajtó Budapest.

Nálunk megtalálja a DEEP beltéri ajtókat is, melyek kiváló felületkezelési eljárással készülnek, 3 dimenziós marásmintával, talán ennek is köszönhető, hogy ez a típus a legkorszerűbb az összes beltéri ajtó közül, letisztult, csodálatos minták, korhű megoldások. DEEP beltéri ajtóknál is nagy választékkal találkozik a kedves vásárló: marásminták, üveghelyminták, felületi szín, tokszín – nálunk győzzön csak válogatni a végtelen lehetőségek közül! Megszületett már az ön egyedi terve, vagy esetleg még nem sikerült megálmodni a megfelelő mintát, amit majd az otthonában nézegethet nap mint nap? Elérhető nálunk a beltéri ajtók tervező programja, ez a program segít a tervezésben, aztán már gyönyörködhet is az ajtó látképében, amit majd otthon élőben is láthat minden nap. Egyediségéért nem kell külön fizetnie, ezért nincs felár beszámolva, így végül mehet a gyártósorra a megtervezett beltéri ajtó, de csak akkor, ha Ön is úgy gondolja! Tudja, Budapesten is megtalál minket, vagy akár Magyarország más pontjain is!

 

Bemutatjuk még kedves leendő vásárlóinknak a dekor beltéri ajtókat, ezek legyártásakor egy HDF hordozó felületre ráteszik a nyomtatott famintát, így lesz meg a végső kép róla. Rendkívül időtállóak, így természetesen ez a fajta beltéri ajtó is megtérülő befektetésnek is minősül, sokan választják ezt a megoldást, nagyon okosan és előrelátóan. Cégünket megtalálja fővárosunkban, de akár más vidéki városokban is!

Nálunk azok a vásárlók is kopogtathatnak, akik bejárati ajtót szeretnének vásárolni, jó helyen járnak abban az esetben is! Van egyszárnyú, kétszárnyú bejárati ajtó, utóbbi asszimmetrikus módon is elkészülhet. Ami a színeket illeti, mahagóni és aranytölgy színekben is választhatja ezeket a bejárati ajtókat, és akár mindkét oldala is színes lehet az ajtónak. Megtalálható nálunk acélból és fából készült variáció is, ahogyan csak a kedves vásárló szeretné. Budapesten megtalálja vállalatunkat, de elérhetőek vagyunk az ország más településein is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük