Blog

Bemutatjuk a CPL ajtókat !

Bemutatjuk a CPL ajtókat – az Ön egyedi igényeinek megfelelően! 

Bizonyára mindenki tapasztalta már, aki új ajtót szeretne vásárolni, hogy a keresés során rengeteg márkanévvel és rövidítéssel találkozik, mint pl. a CPL ajtó. Még ha Önnek nem is dereng ez a név és olyan, mintha most hallaná először, akkor is könnyen lehet, hogy Ön is ezt a bizonyos CPL ajtót használta már eddig is, ugyanis egy rendkívül népszerű ajtóról van szó az időtállósága és a megbízhatósága miatt. A CPL ajtó a “continuous pressed laminate” angol kifejezés rövidítése, azaz magyarul: folyamatos nyomás alatt laminált. Ez körülbelül azt jelenti, folyamatos hő és nyomás alatt összeragasztott rétegekből áll össze, többé – kevésbé emiatt olyan időtálló, valamint jól reagál a nedvességre is, ezért akár párás helyiségekbe is kiváló választás.

Magyarországon nem mindig szabványméretben készítik el a falnyílásokat, akár egy házon belül is lehetnek más- más méretűek, így aztán a dekorfóliás ajtók ki is pottyantak a kosárból, ugyanis ezek mindegyike kizárólag szabványméretben kerül elkészítésre. Ezekkel ellentétben a CPL ajtók kiválóan testreszabhatóak, igény szerint olyan méretben készítik el, amilyet az Ön falnyílása diktál. Ami a mintázatukat illeti, ott is akad pár különbség, a hagyományos díszfóliás csak 5- 8 színben készül, ami legyünk őszinték: eléggé szűk keretek közé szorítja a kedves vásárlókat. Nem így van a CPL ajtóknál – a színmennyisége eleve több, mint a dekorfóliás színválaszték duplája, és meghatározhat olyan részleteket is, mint pl. a famintázat száliránya. Ezeken kívül a CPL ajtó még egy extra fedőréteggel is büszkélkedhet, aminek köszönhetően kopásállóbb, karcmentesebb, és még könnyebben kezelhető lesz ez a felülete. Gondolkodjuk csak el, miféle negatív mechanikai hatások érhetik az ajtónkat és lehetséges, hogy mi még csak nem is tudunk róla! Pl. egy porszívózás alkalmával véletlenül nekiütjük a porszívónkat az ajtónak, vagy a kiskutyánk vadul kaparássza kívülről, hogy végre bejöhessen a szobába.

Ha Ön is új ajtó vásárlásában gondolkodik egy építkezés vagy lakásfelújítás során, ne adja alább, csakis a CPL ajtóra eshet a választása! Forduljon hozzánk bátran, nyugodtan kiválaszthatja az Önnek leginkább tetsző színt és szálirányt, mi el fogjuk készíteni Önnek álmai netovábbját, a tökéletes új ajtót! Ha esetleg kérdése merülne fel a vásárlás előtt, hívjon minket bizalommal – elérhetőségeinken felveheti velünk a kapcsolatot, melyet a honlapunkon megtalál.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük