Blog

Fürdőszoba ajtó vásárlása előtt !

Mit kell tudnunk a fürdőszoba ajtó vásárlása előtt

Mondhatni minden házban és lakásban más és más kívánalmak alapján választanak és vásárolnak meg beltéri ajtókat. Sokan ódzkodnak a zárt terektől, vagy az útjukat álló ajtószárnyaktól, nyikorgó ajtóktól. De vannak olyan ajtók, amelyek nélkül elképzelhetetlen lenne egy belső enteriőr, és ezek közé tartozik a fürdőszoba ajtó. Egész érdekesen mutatna egy ajtó nélküli fürdő, hiszen ennyi intim szférára minden embernek szüksége van.

Melyek azok a nézőpontok, amelyek alapján könnyedén kiválaszthatunk egy új fürdőszoba ajtót? Ez bizony egy vissza- visszatérő kérdés. Vannak alapvető kritériumok: milyen legyen a beltéri ajtó színe, mérete, anyaga, mintája, felületkezelése. Egy fürdőszoba ajtó vásárlásánál kulcsfontosságú szempont, hogy a fürdő helyisége egy vizesblokk, vagyis jelen lesz a pára, a nedvesség, és az ezek okozta következmények. Ide olyan nyílászárók szükségesek, melyek kiállják az idő próbáját, tartósak, ellenállóak, a víz és a magas páratartalom sem tudja őket megrongálni. Ezekre a nedvestéri ajtókra jellemző, hogy fémtokkal készítik el őket, amik még nagy páratartalom esetén is kiválóan tartják eredeti formájukat. Azt pedig már mindenki bízza a saját ízlésvilágára, hogy hogyan fog majd kinézni a fürdőszobája stílusa, dizájnja. Legtöbben a klasszikus, hagyományos fehér nyílászárót részesítik előnyben, hiszen a legtöbb fürdőszoba is szintén ebben a színben készül el. Nyilvánvalóan a kezünk nincs megkötve, itt nincsenek szabályok, szinte bármilyen színben és mintázattal választhatunk magunknak ajtót, amilyet csak szeretnénk. Akár még üveg betétekkel feldíszítettet, vagy minimál üvegezésűt is választhatunk.

Fontos átgondolni ajtóvásárlás előtt, hogy befelé, illetve kifelé nyíljon –e az ajtó. Kézenfekvőbb, hasznosabb az, ha az ajtó kifelé nyílik, mert így a fürdő belsejében több lesz a szabad férőhely, ami sokszor alapból kicsi, valamint az esetleges baleseteket is könnyebb így elkerülni. Azt mondanunk sem kell, fontos, hogy az ajtót kulcsra tudjuk zárni. Keressen fel minket bátran, ha Ön is szeretne egy tökéletes, színvonalas fürdőszoba ajtót vásárolni, valamint keresgéljen online is a termékeink között. Honlapunkon megtalálja az elérhetőségeinket, bármelyiken veszi is fel velünk a kapcsolatot, a munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre! Nagyon szívesen segítjük ötleteinkkel a kedves vásárlóinkat, hogy sikerüljön a legmegfelelőbb terméket kiválasztani!

One thought on “Fürdőszoba ajtó vásárlása előtt !

  1. Fülöp Kinga szerint:

    Fürdő szoba ajtót keresek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük